2275041573 Άγιος Πολύκαρπος, Ικαρία rania_kastania@hotmail.com
hero image
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Καστανιά Ουρανία | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Ικαρία


Κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη από ένα οργανωμένο λογιστήριο που θα την βοηθάει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Εστιάζοντας λοιπόν στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, το λογιστικό γραφείο μας “Καστανιά Ουρανία” το οποίο βρίσκεται στην Ικαρία, σας παρέχει λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι λογιστές μας ειδικεύονται στις σύγχρονες λογιστικοοικονομικές μεθόδους και βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να προτείνει τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις.

Με υπευθυνότητα, εμπειρία, εχεμύθεια και πολύχρονη γνώση οι λογιστές του γραφείου μας σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες σε όλων των κατηγοριών βιβλία. Αναλαμβάνουμε την τήρηση και την πλήρη λογιστική παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της επιχείρησή σας καθώς και την αποστολή μέσω TAXISNET όλων των ηλεκτρονικών δηλώσεων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε το σύνολο των συναλλαγών σας με τις ΔΟΥ.

 

 
 
 
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο από λογιστικές, φοροτεχνικές και υπηρεσίες μισθοδοσίας, για κάθε νομικής μορφή επιχείρησης, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.
 
  Δηλώσεις Επιχειρήσεων
  Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων
  Έναρξη - Λήξη Επιχείρησης
  Μισθοδοσία - Ένσημα
  Οργάνωση & Επίβλεψη Λογιστηρίου
  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  Επίλυση οποιουδήποτε φορολογικού θέματος
 
Συμμεριζόμενοι τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και υιοθετούμε νέες τεχνικές προσφέροντας στους πελάτες μας, πέραν των λογιστικών υπηρεσιών, ένα σύνολο από υπηρεσίες ελέγχου, επίβλεψης και οργάνωσης σύγχρονων επιχειρήσεων.
 
 
 

Περάστε από το λογιστικό γραφείο μας στην Ικαρία ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα λογιστικά - φορολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε για την ορθή λύση του.