2275041573 Άγιος Πολύκαρπος, Ικαρία rania_kastania@hotmail.com
hero image
 
 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
Καστανιά Ουρανία | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Ικαρία


Το πολύπλοκο και ευμετάβλητο νομοθετικό πλαίσιο σήμερα καθιστά απαραίτητη την ανάγκη συνεχούς φορολογικής υποστήριξης και στους ιδιώτες φορολογουμένους.

Το λογιστικό γραφείο μας “Καστανιά Ουρανία” το οποίο βρίσκεται στην Ικαρία, απαρτίζεται από έμπειρους λογιστές που ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις νομοθετικές αλλαγές και εξελίξεις, με σκοπό πάντα να σας δίνουμε τις καλύτερες και πιο προσοδοφόρες λύσεις.

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και παροχή λογιστικών και οικονομικών συμβουλών όλο το χρόνο και καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε λογιστική και φοροτεχνική ανάγκη ιδιωτών.

 

 
 
 
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την έγκυρη ενημέρωση σας για φορολογικά θέματα, την υποβολή ετήσιας δήλωσης φόρου εισοδήματος, εντύπων Ε9 για την μεταβολή της ακίνητης περιουσίας τον υπολογισμό τεκμηρίων για την αποφυγή πρόσθετων φόρων κ.α.
 
  Φορολογικές Δηλώσεις (Ε1, Ε2, Ε3) 
  Εργατικά Θέματα
  Δηλώσεις Ακινήτων (Ε9) 
  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  Ρυθμίσεις Οφειλών 
  Γενικές Υπηρεσίες 
 
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και ενημερωμένοι σχετικά με την φορολογική νομοθεσία, έτσι είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να συζητήσουμε μαζί σας σχετικά με τις όποιες αλλαγές και το πώς μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε, έχοντας ως κύριο μέλημά μας την άψογη εξυπηρέτηση σας.
 
 
 

Περάστε από το λογιστικό γραφείο μας στην Ικαρία ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα λογιστικά - φορολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε για την ορθή λύση του.