2275041573 Άγιος Πολύκαρπος, Ικαρία rania_kastania@hotmail.com
hero image
 
 
 

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Ικαρία


Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Καστανιά Ουρανία” το οποίο βρίσκεται στην Ικαρία, στέκεται δίπλα σε κάθε πελάτη του προσφέροντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα σε όλη την Ικαρία.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και έχοντας πλήρη γνώση της λογιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, το λογιστικό γραφείο μας και οι έμπειροι λογιστές μας, είναι στην διάθεσή σας και σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες και συμβουλές εστιάζοντας ιδιαίτερα στην δημιουργία αμφίδρομων σχέσεων εμπιστοσύνης.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς προσφέροντάς σας ένα ολοκληρωμένο σύνολο από λογιστικές και φορολογικές λύσεις με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, συμβάλλοντας στην πορεία της εξέλιξης και ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Παρακολουθούμε διαρκώς το συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα μας και φροντίζουμε για την έγκαιρη και διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας, έχοντας πάντα ως σκοπό να παρέχουμε κάθε στιγμή αξιόπιστες λύσεις σε επιχειρήσεις και εταιρείες όλων των κατηγοριών, καθώς και σε φυσικά πρόσωπα.

Εάν αναζητάτε λοιπόν ένα αξιόπιστο λογιστικό γραφείο, έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία που προκύπτει από το ρευστό φορολογικό μας σύστημα, είμαστε η ιδανική επιλογή.

Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και η ολοκληρωμένη κάλυψη σε όλα τα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που τους απασχολούν, μας δίνουν δύναμη, όρεξη και όραμα για σίγουρη επιτυχία στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας αλλά και την σωστή επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα των ιδιωτών.

Όλα αυτά τα χρόνια, το λογιστικό γραφείο μας στοχεύει στην δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην φερεγγυότητα, στην αξιοπιστία, στην συνέπεια και στην υπευθυνότητα.
 
 
 

Περάστε από το λογιστικό γραφείο μας στην Ικαρία ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα λογιστικά - φορολογικά θέματα που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε για την ορθή λύση του.